Beste ouders, (oud)leiding en sympathisanten,

Op zaterdag 7 mei organiseert de jin van Scouts Winksele Veltem-Beisem een pastaslag ten voordele van ons buitenlands kamp.
Het pastafestijn zal plaatsvinden aan de Beisemlokalen van Scouts WVB (Lodewijk van Veltemstraat 26, 3020 Veltem-Beisem). Er kan ter plaatse gegeten worden in ons sfeervol restaurant en er kunnen bestellingen afgehaald worden om thuis op te eten.

De restaurantkeuken is open ’s middags tussen 11u30 en 14u en ’s avonds tussen 17u30 en 20u30. Achteraf kan er uiteraard nog gezellig nageborreld worden!

OP VOORHAND INSCHRIJVEN IS VERPLICHT en kan met behulp van de onderstaande Google Forms links, de betalingen voor het eten en drinken gebeuren ter plaatse, cash of via Payconiq. Met de kaart betalen zal dus helaas niet mogelijk zijn.
We vragen om op voorhand aan te geven wat jullie willen eten om voedselverspilling te voorkomen en ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.

– De link om ter plaatse pasta te eten:
https://forms.gle/yMDUTUjHENZN7xUw5
– De link om pasta af te komen halen: https://forms.gle/fvPKAQhBbeeASw1H8

Jullie krijgen na het invullen van de Google Forms een automatische bevestigingsmail, indien jullie niks ontvangen aarzel dan niet om ons te contacteren via huureenjin.scouts@gmail.com !

Er is keuze uit 3 verschillende soorten zelfgemaakte pastasauzen:
– de klassieke spaghetti bolognaise (€ 12)
– spaghetti carbonara (€ 11)
– vegetarische spaghetti bolognaise zonder gehakt (€ 10)
Kinderporties zijn ook mogelijk uiteraard!
– de klassieke spaghetti bolognaise (€ 8 )
– spaghetti carbonara (€ 7)
– vegetarische spaghetti bolognaise zonder gehakt (€ 6)
Gemalen kaas is inbegrepen in de prijs.

Verder bieden wij ook nog bier, wijn en wat fris alsook lekkere dessertjes met koffie en thee aan. Een zomerse jeneverbar zal ook aanwezig zijn voor de liefhebbers 🙂.

Hopelijk tot dan!
Jin 2004