Onze gloednieuwe Beisemburcht wordt vanaf 2019 verhuurd voor weekends en kampen. Voor informatie en reserveringsaanvragen kan je terecht bij Bart Vandevenne op verhuur@scoutswvb.be.

De Beisemburcht bestaat uit 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers vind je de keuken, het sanitair en 3 lokalen. Op de eerste verdieping zijn nog 2 lokalen en een toilet.

Op het gelijkvloers bevinden zich 3 lokalen:
– welpenlokaal (6,6 m x 11,6 m)
– deugnietenlokaal (6,6 m x 12,6 m)
– kapoenenlokaal (7,7 m x 8,6 m)
Het kapoenen- en deugnietenlokaal kunnen door het verwijderen van de tussenwand tot 1 groot lokaal omgebouwd worden.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 lokalen:
– kabouterlokaal (80 m2)
– jinlokaal (50 m2)

De moderne keuken is uitgerust met een gasoven, een gasfornuis met 6 bekkens, een afwasbak met warm en koud water, 3 grote koelkasten, 1 koelkast met vriesvak, een werktafel en kookgerei zoals kastrollen, braadsleeën, spanen, houten lepels,… Indien gewenst, kan je ook servies en bestek bijhuren voor 50 personen. (€ 25 per nacht).

Het sanitair beneden bestaat uit 3 meisjestoiletten met 4 lavabo’s, 2 jongenstoiletten + 4 urinoirs met 4 lavabo’s en 1 toilet voor mindervaliden. Boven is ook nog 1 apart toilet.

De huurprijs bedraagt € 5.50 per persoon per nacht met een minimum van € 137.5 (het equivalent van 25 personen). Voor groepen tot en met 45 personen stellen we standaard enkel de benedenverdieping ter beschikking, voor groepen van 45 tot 90 personen het volledige lokaal. 64 personen in de maximum capaciteit van de slaapzalen boven, 90 personen indien één ruimte beneden ook dient als slaapzaal. Het volledige lokaal kan ook gehuurd worden door een groep kleiner dan 45 personen, in dat geval wordt € 247.5 per nacht aangerekend. (het equivalent van 45 personen)

Een huurperiode zonder overnachting wordt als 1 overnachting gerekend.

Bovenop de huurprijs rekenen we de kosten voor water, elektriciteit, gas en restafval aan onze huurders door. Hiervoor gelden de tarieven van dat moment. Om een idee te vormen vind je hieronder de huidige tarieven:
– water: 5.22 €/m3
– gas: 1.22 €/m3
– elektriciteit piek/dal: 0.56/0.47 €/kWh
– restafval: 5 euro per vuilzak

De waarborg bedraagt € 500 voor een weekend en € 800 voor een kamp.

Het volledige contract en reglement kan je op deze pagina downloaden, maar hieronder vind je reeds een aantal puntjes uit het reglement waar we zeer veel belang aan hechten:
– Er geldt een absoluut rookverbod in de jeugdlokalen.
– Respect voor onze buren en hun nachtrust is voor ons van het allergrootste belang, na 22u moet het stil zijn op de terreinen!
– Een kampvuur is enkel toegestaan na toelating van de gemeente.
– Tentenkampen zijn toegelaten.