Beste ouders en leden,  

Het nieuwe scoutsjaar komt eraan en daarom lijsten we alvast enkele belangrijke data op.  

  • Op zaterdag 16 september is het plantjesverkoop voor Kom op Tegen Kanker. Deze gaat door van 9u-12u. Er wordt afgesproken op verschillende locaties: de kawellen verzamelen aan de kerk van Winksele, de kadeugen en jonggivers aan het station van Veltem (kant Proxy Delhaize), givers en jongjinners aan het giverlokaal en de jin aan het oude Belfiuskantoor op de kruising Kroonstraat – Graafschaplaan.  
  • Op zondag 24 september is het startdag, om 14u aan de Beisemburcht. Hier komen alle leden te weten wie hun leiding is. Vanaf 16u is er een infomoment voorzien per tak (van jong naar oud), zodat ook de ouders de kans krijgen de leiding en groepsleiding te leren kennen. Tussendoor kunnen ouders, broers/zussen, grootouders, … iets drinken in het jincafé ten voordele van hun kamp. Ook zullen gele t-shirts en sjaaltjes verkocht worden en kunnen documenten van de mutualiteit afgestempeld worden.   
  • Zondag 1 oktober zal er geen vergadering plaatsvinden, aangezien de leiding het scoutsjaar dan aan het voorbereiden is.  
  • Zondag 8 oktober beginnen dan de echte zondagvergaderingen. Hier zal steeds meer info over te vinden zijn in de activo op de website. 

Wij kijken alvast uit naar een fantastisch scoutsjaar!

De (groeps)leidingsploeg